söndag 16 oktober 2011

Intensivt!

Saker kan bli för mycket men det kan också bli bara för jävla över mycket...
Imorgon bli min underbara lilla gosse en hel vecka. Helt sjukt vad tiden går fort. :P Älskar han bara mer och mer. FAST JAG REDAN ÄLSKAR HAN SÅ MYCKET SOM MAN BARA KAN ÄLSKA EN ANNAN MÄNNISKA!!!!!!! Ohhh han är världens finaste. Alla mina inlägg kommer typ se ut så här hehe :) Allt kretsar ju just nu kring min familj och särskilt våran lilla son. Och vi har bestämt namn på den lille gossen med. Men vi kommer inte säga till alla än vad han skall heta. Lite kan man ha för sig själv i början. Sen är frågan skall man döpa eller ha namngivelse/fest?? Även om det dröjer några månader tills något av det är dags. Nej om man snart skulle sova en stund. För sömn är just nu en brist vara. Även om gossen är sjukt duktig på att sova mycket. Nej nu får de räcka för denna gången.

/Malin

2 kommentarer:

nathalie sa...

Men det är mysigt att läsa om.:) så bara skriv du på om din lilla familj man vill ju visa hela världen hur lycklig man är! Hoppas bara vi inte valt samma namn på våra gossar..;)

Charlotte sa...

Namn måste vara något av de svåraste att komma på. De namn man tänkt på innan kanske inte alls passar den lilla personen. Namnet är ju så mycket mer än bara ett namn, de är ens identitet.